Προϊόντα

Αρχική / Προϊόντα

Τα προϊόντα μας

Φροντίζουμε για σένα

Eyeaspis Dry Eye Syrup

Το Eyeaspis Dry Eye syrup αποτελεί ένα μοναδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο σε χρόνια έρευνας για να προσφέρει ανακούφιση στην ξηροφθαλμία, στην ερυθρότητα και στον ερεθισμό του ματιού.

Eyeaspis DE Caps Product

Eyeaspis DE Caps

Το Eyeaspis DE-Caps είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σκεύασμα που αντιμετωπίζει τη ξηροφθαλμία και αποσυμφορεί τον μεϊβομιανό αδένα. Το Eyeaspis DE-Caps έχει αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση και παρέχει την α’ ύλη σε λιπαρά οξέα στον μεϊβομιανό αδένα ώστε να παραχθεί η σωστή ποιότητα και ποσότητα της λιπιδικής στιβάδας (meibum).

Neuroaspis

Το NEUROASPIS® plp10 είναι ίσως ο πρώτος συνδυασμός με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ειδικά διαμορφωμένο συμπλήρωμα διατροφής στην Ευρώπη που χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς.

Glucoaspis – ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Λειτουργικό σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαβήτη – ιδανικό για ασθενείς σε πρώιμο στάδιο Διαβήτη τύπου ΙΙ και ειδικά σε ασθενείς με Προ-διαβήτη.

Sedoaspis

Sedoaspis

Το Sedoaspis είναι μοναδικό διατροφικό συμπλήρωμα για ασθένειες που σχετίζονται με την έλλειψη ντοπαμίνης, όπως η νόσος του Πάρκινσον και νευροαναπτυξιακές διαταραχές.

Optoaspis

Το Optoaspis είναι ειδικά σχεδιασμένο για την διαχείριση των συμπτωμάτων των ασθενών με γλαύκωμα.

Retinoaspis

Retinoaspis

Το Retinoaspis είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο συμπλήρωμα διατροφής για την καθυστέρηση της εμφάνισης και την επιβράδυνση της εξέλιξης της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα?

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Click here to change this text