Neuroaspis

Αρχική / Neuroaspis

Το Νeuroaspis  αποτελεί πιθανώς το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο σκεύασμα, που χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς με σκοπό τη διαχείριση των ασθενών με Σκλήρυνση κατά πλάκας συγκεκριμένα, αλλά και άλλων σχετικών νευροεκφυλιστικών νοσημάτων. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση πολυακόρεστων λιπαρών οξέων σε συνδυασμό με  τις βιταμίνες Ε, γ-τοκοφερόλη και β-καροτίνη.

To προϊόν παράγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής ιχθυελάιων στο κόσμο με έδρα τη Νορβηγία. Συγκεκριμένα, το προϊόν περιέχει επιστημονικά μελετημένη δόση και αναλογία των απαιτούμενων ειδικών λιπαρών οξέων όπως ωμέγα-3, δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA), εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και ωμέγα-6, λινολεϊκό οξύ (LA) και γάμμα-λινολενικό οξύ (GLA). Αναφορικά με τα EPA και DHA, προέρχονται από μικρά ψάρια όπως σκουμπρί, σαρδέλα και γαύρο και επεξεργάζονται μέσω της μεθόδου επανεστεροποίησης, στο εργοστάσιο παραγωγής, επαναφέροντας τα στην αρχική μορφή του τριγλυκεριδίου. Η συγκεκριμένη μορφή παρέχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση. Τα λιπαρά οξέα LA και GLA προέρχονται από το φυτό Borago officinalis το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως Borage oil. Τέλος το Neuroaspis περιέχει βιταμίνη Ε ως αντιοξειδωτικό για το έλαιο και τις βιταμίνες γ-τοκοφερόλη και β-καροτίνη οι οποίες αποτελούν ισχυρά αντιοξειδωτικά για τις ελεύθερες ρίζες ROS και RΝΣ.

Το Νeuroaspis λόγω της σύστασής του διαχειρίζεται τα συμπτώματα όπως κόπωση, ατονία, συναισθηματικές αλλαγές, δυσκολίες στο πρωινό ξύπνημα, μούδιασμα και μυρμήγκιασμα σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας κυρίως αλλά και με άλλα νευροεκφυλιστικά νοσήματα.

Η μοναδική του σύνθεση περιέχει ένα μείγμα φυσικών ελαίων υψηλής ποιότητας (Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFA)) και βιταμίνες που παρέχουν νευροπροστατευτικά και καρδιοπροστατευτικά οφέλη. Λόγω των συστατικών του, το Neuroaspis  έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και νευροπροστατευτική δράση. Το Neuroaspis βοηθά στην ανασύσταση των κυτταρικών μεμβρανών, οδηγώντας στη μέγιστη κυτταρική επικοινωνία. Ως αποτέλεσμα, το μήνυμα μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά και μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων που προκαλούνται από την κακή επικοινωνία των κυττάρων. Οι λειτουργίες του Neuroaspis βασίζονται σε μεταβολικά μονοπάτια όπως ο πολλαπλασιασμός, η διαφοροποίηση και η μετανάστευση των Τ-κυττάρων, η ρύθμιση της μεταλλοπρωτεϊνάσης MMP-9 και η διαπερατότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού.

Το Neuroaspis είναι προϊόν άνω των 10 ετών έρευνας και κλινικής ανάπτυξης, όπου η Κλινική Φάση II ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε το 2013 στο BMJ. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε με αυστηρό πρωτόκολλο  συμμετέχοντας 80 ασθενείς.  Η κλινική μελέτη διήρκησε 42 μήνες συνολικά, εκ των οποίων οι 12 τελευταίοι μήνες ήταν μετά την παρέμβαση ενώ όλοι οι ασθενείς έπαιρναν φαρμακευτική αγωγή σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράπων ιατρού τους. Οι συγκεκριμένοι μήνες υπογραμμίζουν τα θετικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης σύνθεσης ακόμη και σε επόμενες περιόδους, και στην πραγματικότητα επισημαίνουν τις θετικές επιδράσεις στα συστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αναφέρθηκε καμία παρενέργεια κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της μελέτης.

Απευθύνεται σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα σχετικά νευροεκφυλιστικά νοσήματα όπως αγγειακή άνοια.

Δοσολογία: 20 ml την ημέρα

 

  • Τρόπος χορήγησης: ½ ώρα πριν το βραδινό φαγητό.
  • Έχει γεύση lemon/lime.
  • Η συσκευασία των 300ml επαρκεί για 15 ημέρες.
  • Το Neuroaspis δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες.
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά

 

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Παραγωγός & κάτοχος εμπορικών δικαιωμάτων & σημάτων: Aniva International S.A.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.