Όραμα και αξίες

Αρχική / Όραμα και αξίες

Οραμά

Οραμά μας είναι η κατάκτηση μιας σημαντικής θέσης στον ευρύτερο τομέα της υγειάς – περίθαλψης. Για την υλοποίηση του οράματός μας προσπαθούμε πάντα μέσω των ενεργειών μας να διακρινόμαστε για τη διαδραστικότητα και τη συνεργατικότητά μας, ώστε να καθιερωθούμε ως μία πρωτοποριακή πλατφόρμα προώθησης καινοτόμων προϊόντων, μέσω στρατηγικών εταιρικών συνεργασιών.

Αξίες

Κοινός παρονομαστής στην Αniva Pharma είναι η έννοια της ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας επιχειρηματική κίνηση, από την επιλογή των προμηθευτών μας και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας μέχρι το τελικό προϊόν στο ράφι, αλλά και στις επιχειρηματικές μας πρακτικές. Για να υλοποιήσουμε το στόχο μας έχουμε ένα σύνολο αξιών που εφαρμόζουμε στην επιχείρησή μας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή μας: Ακεραιότητα, Ευελιξία, Ειλικρίνεια, Συνέπεια.

Στρατηγική

Η Aniva Pharma Ελλάδος είναι επικεντρωμένη στην προώθηση-πώληση τόσο των δικών της brands, στρατηγικών συμμαχιών (co-branding), αλλά και στην αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή καινοτόμων προιόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία παρέχουν στους τελικούς καταναλωτές λύση σε καθημερινά προβλήματα.

Η εταιρική στρατηγική της Aniva Pharma Hellas απευθύνεται στα ακόλουθα βασικά στοιχεία:

  1. Προώθηση και πώληση συμπληρωμάτων διατροφής, επικεντρωμένα σε συγκεκριμένους θεραπευτικούς τομείς, γιατρούς και φαρμακεία στην ελληνικη αγορά.
  2. Εστίαση στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων, είτε με ανάπτυξη νέων δικών της σκευασμάτων ή αντιπροσώπευσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην αποτελεσματικότητα, όσο και στην ασφάλεια – ποιότητα.
  3. Να παρουσιάζει συνεπή & συνεχή λειτουργική αριστεία.